Uitgeverij Codename future is klaar voor de online toekomst.
Implementatie online marketing.
Begeleiding & opleiding intern personeel

Een groeiende uitgeverij voor studieboeken die uitsluitend gebruikmaakt van offline marketing. Dat kan natuurlijk niet. Toch richtte uitgeverij Codename Future zich voornamelijk op het offline kanaal en lieten zij online volledig links liggen. Dat moest anders. En Effectief Online werd ingeschakeld om de online marketingstrategie van de uitgeverij te ontwikkelen en de medewerkers op te leiden om de strategie uit te voeren.

www.codenamefuture.nl

Samenhang tussen online en offline.

Marketing is pas echt effectief als er een mooie samenhang is tussen online en offline marketing. Het 1 versterkt het ander en andersom. Het was niet ons doel om Codename Future volledig online te laten opereren, en hun huidige offline activiteiten te negeren. In plaats daarvan hebben wij een plan geschreven waarbij offline en online marketing naadloos op elkaar aansluiten. Online gegenereerde leads werden nu offline opgevolgd door de accountmanagers.

Klantreizen in kaart brengen.

Op basis van onderzoek en interviews met docenten en medewerkers van CodenameFuture hebben wij voor alle doelgroepen de online en offline klantreis in kaart gebracht. Deze persona’s en klantreizen hebben wij gebruikt als vertrekpunt voor de verdere marketingstrategie. Na intern akkoord op de strategie hebben wij begeleiding gegeven bij de uitvoering.

Effectief Online heeft ons goed geholpen met het opstellen van de persona's en het in kaart brengen van de klantreizen. Op basis van de klantreizen hebben wij de inzet van online marketing verbeterd. Bas is enthousiast en heeft veel ervaring op het gebied van online marketing. Aanrader!
Martijn Spekman
Algemeen directeur Codename Future

Dit kunnen we ook voor jou.

Meer weten hoe wij dit hebben gedaan? Of wil je liever een gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.