Nieuwe website voor Mayra Schilder
Creatie van logo, huisstijl en website.
Inclusief fotoshoot voor web en social media

Voor Mayra Schilder, actief als vitality coach, hebben wij een frisse huisstijl ontwikkeld die past bij haar persoonlijkheid en haar werk. Daarnaast bouwden wij een website, schreven de webteksten en maakten mooie foto’s voor haar website en social media. 

www.mayraschilder.nl

Een frisse online uitstraling.

Toen wij in contact kwamen met Mayra was ze net gestart als vitality coach. Maar nog niet online zichtbaar of vindbaar. De door ons ontwikkelde huisstijl vertaalden wij door in een duidelijke website met goede webteksten. Ook hielpen wij Mayra met het inrichten van een Google Bedrijfsprofiel en social media. Met de uitvoering wilde Mayra zelf aan de slag, en met gedegen advies hebben wij haar klaargestoomd voor gebruik van de belangrijkste kanalen.

Foto’s van Mayra.

Voor Mayra’s branche is een goede website niet voldoende. De visuele content speelt ook een heel belangrijke rol. Vooral op social media. Daarom ontwierpen wij een mooie fotoshoot voor Mayra. Tijdens de shoot maakten wij foto’s voor haar website, en gaven wij haar tegelijk ook een mooi portfolio mee waarmee zij de komende periode haar campagnes op social media kan vullen.

De begeleiding van Effectief Online was voor mij, als startende ondernemer, top! Ze denken in zeer breed vlak met je mee. En de diversiteit aan professionals binnen het team sluit perfect op elkaar aan. Echt een aanrader.
Mayra Schilder
Vitality Coach

Dit kunnen we ook voor jou.

Meer weten hoe wij dit hebben gedaan? Of wil je liever een gesprek over wat we voor jouw nieuwe onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.