Hoi, wij zijn effectief online.

Een online marketingbureau, maar dan net even anders. Ons doel is om jou volledig te ontzorgen en alles wat betreft online marketing uit handen te nemen. Zo kun jij je volledig focussen op jouw bedrijf.

Wij houden het graag laagdrempelig en begrijpelijk. Marketing is tenslotte ook geen hogere wiskunde, je moet alleen wel weten waar je moet beginnen en wat je moet doen. Dat is ook precies waarom we Effectief Online opgezet hebben. Ons bedrijf is ontstaan uit de wens om online marketing makkelijk te maken voor ondernemers. Wij houden niet van die overbodige marketing poespas in onduidelijke termen. Wij gaan voor duidelijkheid en heldere taal. Dat leggen we vast en voeren het daarna gewoon effectief uit. Zo weet jij precies wat we doen, wanneer we dat doen en hoe we het doen.

Wij helpen jou met het (op)bouwen en verbeteren van je online aanwezigheid. Wij willen je graag ontzorgen. Zo kun jij je focussen op waar het echt over gaat: Je product, dienst of  boodschap. Wij zorgen voor de bouw van je site of shop, of analyseren en optimaliseren deze. We zorgen voor advertenties op social media en in zoekmachines en we zorgen dat je uitstekend vindbaar bent. En daarbij schrijven en optimaliseren we je content. Daarmee zorgen we voor zichtbaarheid en klantenbinding. Effectief Online noemen we dat.

Alles onder een dak.

Effectief Online werkt natuurlijk zelf ook zo effectief mogelijk. We hebben geen overbodige managementlagen, doen niet aan omslachtige ticketsystemen of andere onnodige rompslomp. Wij zitten dan ook gewoon in Utrecht Leidsche Rijn en niet in een duur pand aan de Oudegracht. En als we zeggen onder een dak, bedoelen we dat ook letterlijk; gewoon alle specialisten onder één dak. Wel zo effectief voor de samenwerking. Zo kunnen wij snel schakelen, werken we efficiënter en ben jij als klant verzekerd dat er altijd een expert binnen handbereik is! Wij gaan ook net een stapje verder. Dankzij die platte organisatie sparren we veel en vaak en komen er nog betere of spannendere ideeën uit. Wij adviseren proactief over verbeteringen of stippelen vast voorzichtig een toekomstige campagne uit. Zo worden jouw en onze doelstellingen sneller en effectiever gehaald, creëren we tegelijkertijd duurzame meerwaarde voor elkaar.

Ervaring.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van online marketing. We laten ons regelmatig bijscholen en zijn natuurlijk gecertificeerd Google en Facebook specialisten. Dat vinden wij ook het leuke van online, het staat zelden stil en is nooit saai. Juist daarom zijn we er ook zo gepassioneerd over. Die kennis en kunde gebruiken wij om voor onze klanten het beste uit hun budget te halen. Wij kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden en weten precies wanneer je wat op welk medium zo effectief mogelijk inzet. Sinds een paar jaar zetten we die know-how met veel plezier in voor onze klanten. We denken proactief met je mee, zetten dat om in begrijpelijke taal en gieten dat in een gestroomlijnd communicatievoorstel. Eenmaal akkoord gaan we er direct mee aan de slag,  zodat jouw online voetafdruk een nieuw succesverhaal wordt.

Eerlijk en transparant.

We vragen eerlijke prijzen voor wat we doen en zijn daar heel transparant over. Voor we beginnen heb je een duidelijk overzicht van de kosten. We werken ook niet met lange contracten maar op projectbasis met een vaste projectprijs. We gaan pas aan de slag als alles duidelijk is en je akkoord bent. Geen lange voortrajecten, overbodige meetings of projectvoorstellen van 20 pagina’s. Van ons krijg je een duidelijk voorstel met onze aanpak, eerlijke prijzen, korte lijnen en een ‘liever gisteren dan vandaag’ mentaliteit. Want zonder effectief plan, geen effectief resultaat. Afspraak is afspraak, dat vinden we wel zo netjes. Incidenteel kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat er extra kosten gemaakt moeten worden, dat doen we uiteraard alleen in overleg. Ook daarin zijn we heel eerlijk. Zo weet jij waar je aan toe bent en weten wij waarmee we aan de slag kunnen. Dat werkt wel zo fijn.

Samenwerking.

Jij wilt je dingen goed geregeld hebben? Afspraak is afspraak en liever gisteren dan vandaag? Geen moeilijke marketingtermen maar heldere taal en eerlijke prijzen? Geen omslachtig ticketsysteem maar gewoon een goed bereikbaar aanspreekpunt? Dat snappen we helemaal, want zo zijn wij ook. Dat vinden we gewoon normaal en wel zo netjes. Ons doel is jou te ondersteunen en te ontzorgen. Daarvoor krijg jij een eigen specialist, zodat je een vast aanspreekpunt hebt. Die kent jouw bedrijf, begeleidt vanaf het eerste moment het online traject en kan je altijd van advies voorzien. Dat is ook waarom we vaak lagere tijd mogen werken voor onze klanten, wij bouwen graag aan een duurzame relatie. Heb je zelf de smaak te pakken gekregen van online marketing en heb je ontdekt dat het allemaal geen rocket science is? Wil je er zelf mee aan de slag? Dan geven we ook trainingen. Zo worden we samen nog effectiever online.

Ons team.

Ons Team, daar zijn we natuurlijk ook trots op. Allemaal speciaal, allemaal efficiënt en allemaal online. Zonder dit team geen Effectief Online. Als we het zelf niet (zo goed) kunnen, zijn we daar ook heel transparant over. In zo’n geval schakelen we externe experts in.