Wat wij al gedaan hebben.

Wij zijn trots op de bedrijven waarvoor we werken en nog trotser op het werk dat we voor hen mochten doen. Dat laten we natuurlijk graag zien. Of dat nou op het gebied van online identiteit, strategie, adverteren, zoekmachine optimalisatie of positionering is. Hier lees je hun verhalen en de resultaten van wat effectieve online marketing kan doen voor jou en je bedrijf. 

Waarschijnlijk hebben we al een bedrijf als het jouwe online laten groeien. Vertel ons wat jouw organisatie doet, dan laten wij je weten welke ervaring we in jouw branche hebben en wat we voor jou kunnen doen. 

Hoflaan Tandartsen is een tandartspraktijk in Leersum en in de afgelopen jaren door mond op mond reclame flink gegroeid. Maar online aanwezig, dat was de praktijk van Pieter Boom nog niet. Effectief Online heeft dit verzorgd en de tandartspraktijk klaargestoomd voor de toekomst. Lees verder.

Toen Den Bergh Tandartsen bij Effectief Online aanklopte was er van een tandartsenpraktijk nog geen sprake. Laat staan van een goed gevuld patiëntenbestand. Wij hebben van start tot opening alles voor Den Bergh verzorgd. Van het ontwerpen van een logo en huisstijl, tot een volledige online strategie én alle omgevingscommunicatie. Lees verder. 

Een groeiende uitgeverij voor studieboeken die uitsluitend gebruikmaakt van offline marketing. Effectief Online werd ingeschakeld om de online marketingstrategie van de uitgeverij te ontwikkelen en de medewerkers op te leiden om de strategie uit te voeren. Lees verder.

Voor Mayra Schilder, actief als vitality coach, hebben wij een frisse huisstijl ontwikkeld die past bij haar persoonlijkheid en haar werk. Daarnaast bouwden wij een website, schreven de webteksten en maakten mooie foto’s voor haar website en social media. Lees verder.

The Silver Mountain wil het aankopen van goud en zilver gemakkelijker maken voor iedereen. Maar hun website werkte deze doelstelling een beetje tegen. Daarom hebben wij een compleet redesign van de webshop gemaakt. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijke webshop die presteert op zowel mobiel als desktop. Lees verder.