Compleet redesign voor The Silver Mountain.
Conversie van de webshop verhoogd.
Opzetten social media en e-mailmarketing strategie.

The Silver Mountain wil het aankopen van goud en zilver gemakkelijker maken voor iedereen. Maar hun website werkte deze doelstelling een beetje tegen. De oude site van The Silver Mountain was niet effectief ingericht en de conversie daarom lager dan deze zou moeten zijn. Daarom hebben wij een compleet redesign van de webshop gemaakt. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijke webshop die presteert op zowel mobiel als desktop.

www.thesilvermountain.nl

De basis van een mooi redesign.

Een webshop redesign gaat niet over een nacht ijs. Eerst hebben wij de volledige klantreis en behoefte van de websitebezoeker in kaart gebracht. Deze informatie vormt de basis voor het redesign. Want als je niet weet wat je klant wilt, hoe kun je ‘m dan optimaal bedienen? Hierna begon het technische werk: we werkten wireframes uit om de werking van de site te bepalen en maakten een fris en nieuw grafisch ontwerp. Het bouwen van de website is niet door Effectief Online verzorgd. Wel hebben we de externe partij namens The Silver Mountain begeleid.  

Social media & e-mailmarketing.

Ondanks dat we wisten dat er veel winst bij een redesign van de webshop lag, hebben wij ook gekeken naar alle andere marketing kanalen van The Silver Mountain. Zo bleken er nog veel kansen te liggen bij social media en e-mailmarketing. Aan de hand van ons advies hebben wij de social media en e-mailmarketing meerdere maanden verzorgd.

Dit kunnen we ook voor jou.

Meer weten hoe wij dit hebben gedaan? Of wil je liever een gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.