Flinke online groei Hoflaan Tandartsen.
14% meer patienten in 5 maanden.
+ 100 positieve klantreviews

Hoflaan Tandartsen is een tandartspraktijk in Leersum en in de afgelopen jaren door mond op mond reclame flink gegroeid. Maar online aanwezig, dat was de praktijk van Pieter Boom nog niet. Effectief Online heeft dit verzorgd en de tandartspraktijk klaargestoomd voor de toekomst.

www.hoflaantandartsen.nl

Een nieuwe website met een uitstekende vindbaarheid.

Voor Hoflaan Tandartsen hebben wij een nieuwe website ontwikkeld en gevuld met nieuwe teksten en foto’s. De website is zo ingericht dat nieuwe patiënten zich snel en gemakkelijk kunnen inschrijven. Daarbij heeft de site door onze slimme technieken een toppositie in Google in de gehele Utrechtse Heuvelrug. Natuurlijk combineren we dit met online advertenties. 

De kracht van mond op mond reclame, maar dan online.

Uniek aan Hoflaan Tandartsen is hun trouwe patiëntenbestand. Nieuwe patiënten kwamen vooral op aanraden van naar de praktijk. Dit gevoel van betrokkenheid en saamhorigheid hebben wij online doorvertaald. Voor Hoflaan Tandartsen hebben wij een campagne ontwikkeld gericht op het verzamelen van echte klant reviews. Meer dan 100 patiënten schreven over hun positieve ervaringen bij tandarts Pieter en zijn team. Deze positieve reviews gebruikten wij op de website en online campagnes. En dat werkt uitstekend.

Ook offline maken wij Hoflaan Tandartsen zichtbaar.

Een goede nieuwe website, gave social media campagnes, uitstekende vindbaarheid en advertenties: online hebben wij Hoflaan Tandartsen goed doen presteren. Wij begrijpen ook dat een tandartspraktijk naast online ook offline communicatie nodig heeft. Daarom schreven wij ook meerdere artikelen voor de lokale krant en verzorgen wij al het druk- en printwerk voor de praktijk. Want al die nieuwe patiënten, die hebben natuurlijk ook een afspraakkaartje nodig.

Door de inzet van Effectief Online is ons patiëntenbestand exponentieel gestegen en is onze tandartsenpraktijk drukker dan ooit. Wat begon als een traject om de website te vernieuwen, monde uit in samenwerking waarbij Bas en zijn team zorgdragen voor al onze social media, online advertenties en drukwerk. Werken met de mensen van Effectief Online is niet alleen heel prettig. Het neemt ook veel werk uit handen en zorgt ervoor dat ik mij gewoon kan richten op mijn praktijk in plaats van dat ik mij bezighoudt met marketing.
Pieter Boom
Eigenaar Hoflaan Tandartsen

Dit kunnen we ook voor jou.

Meer weten hoe wij dit hebben gedaan? Of wil je liever een gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.